Beste fitness bankje

Bekijk meest verkochte en beste Fitnessbanken

 

Bij de aanschaf van een fitnessbank wil je rekening houden met de volgende factoren:

Fysieke eigenschappen – Uiteraard hebben alle fitnessbanken een maximaal belastbaar gewicht. Er wordt nog onderscheid gemaakt tussen gebruikersgewicht en totaal belastbaar gewicht. Weeg je zelf meer dan 100kg dan is het verstandig om dit goed te controleren. Daarnaast zijn eigenschappen als materiaal, gewicht van het bankje zelf, breedte, diepte en hoogte belangrijk.

Type fitnessbank – De meeste kiezen simpelweg voor een plat fitnessbankje. Deze zijn vaak het goedkoopste en handig in gebruik. Wil je graag ook diagonaal trainen dan wil je een verstelbaar fitnessbankje. Uiteraard betaal je meer voor een verstelbaar fitnessbankje.

Verstelbaar Fitnessbankje (meest verkocht bij bol.com)

  • Verstelbaar – naast plat kan dit bankje dus ook diagonaal gebruikt worden.
  • Standaard look –  helaas is er niet veel gedaan aan het uiterlijk van dit bankje. Het zal absoluut geen aanvulling zijn op je interieur 🙂
  • Goedkoop – vergeleken met andere verstelbare fitnessbankjes is dit een goedkope aankoop.

Wanneer ik denk aan een standaard fitnessbankje zie ik eigenlijk exact dit product voor me. Dit van staal gemaakte fitnessbankje is stevig en heeft een belastbaar gewicht van 150 kg wat ruim voldoende is voor de meeste fitness fans. Uit reviews blijkt dat het wel wat moeite kost om het product goed in elkaar te zetten.

Plat fitnessbankje (meest verkocht bij Decathlon) 

  • Beperkt verstelbaar – het bankje kan alleen naar beneden geklapt worden. 
  • Mooie look –  t.o.v. van andere bankjes ziet deze er absoluut goed uit, echter smaken verschillen uiteraard. 
  • Reviews – doet wat hij moet doen. 
  • Aantrekkelijke prijs

Wil je een plat fitnessbankje dat valt het volgende fitnessbankje van de Decathlon je vast in de smaak. Met subtiele looks is dit een ideaal fitnessbankje voor thuis. Uiteraard is de prijs zeer aantrekkelijk! Onder de platte fitnessbankjes is deze aardig goedkoop.