Beste artikel kiezen op basis van reviews

Online winkelen

Online een product aanschaffen en vervolgens thuis laten bezorgen is anno nu niet meer nieuw. Online shoppen is vertrouwd, makkelijk en razendsnel. Dit is uiteraard wel eens anders geweest. Vandaag de dag is vandaag bestelt morgen in huis de standaard en zal het niet lang meer duren voordat vandaag bestelt vandaag in huis de standaard wordt. Online shoppen blijft innoveren. Toch zijn er nog steeds een aantal dingen die missen.

Geen plek met alle reviews

Er komen steeds meer webwinkels bij. Dit is uiteraard geen probleem, maar er is nog geen mogelijkheid om alle reviews van een product, die in meerdere webwinkels is beoordeeld te zien. Dit is bijvoorbeeld wel mogelijk voor prijzen.

Klantekeuze.nl biedt een oplossing

Er is momenteel één partij die probeert alle reviews van producten te verzamelen, namelijk: klantkeuze.nl. klantkeuze.nl verzamelt alle reviews en gebruikt deze inzichten vervolgens om het best beoordeelde product van een product groep terug te geven. Bijvoorbeeld beste gaming toetsenborden.

Nog veel werk nodig

Ondanks dat klantkeuze.nl een goede start heeft gemaakt moet er nog veel gebeuren. De website heeft namelijk nog maar een aantal productgroepen. Daarnaast kunnen de inzichten wellicht beter getoond worden. Ook wil je graag inzichten per product kunnen inzien en niet alleen van het beste product.